Service en Onderhoud

Wij verrichten onderhoud aan verschillende merken en typen windturbines. Als eigenaar of beheerder van windturbines hoeven wij u niet te vertellen hoe belangrijk het is dat uw windturbine goed blijft functioneren als de wind het toelaat.

Storingen zijn onwenselijk en leveren voor turbine eigenaren een reductie in rendement op. Daarom is het altijd beter om een storingen te voorkomen in plaats van op te lossen. Dit is dan ook de reden dat wij vooraf al aan de slag gaan en maatregelen nemen om een vervelende storing te vermijden.

  • A-kwaliteit: Tijdens het uitvoeren van onderhoud gebruiken wij uitsluitend onderdelen van A-kwaliteit. Onderdelen die gegarandeerd veilig zijn en die bovendien een minimale slijtage kennen.
  • Originele componenten: Bij noodzakelijke vervanging is er sprake van originele componenten. Gecombineerd met het juiste onderhoud leidt dit tot een maximale levensduur van een windturbine.
  • Alternatieven: Wij zoeken altijd naar alternatieven en ontwikkelingen op de markt die tot verbetering leiden.
  • Probleemoplosser: Indien er sprake is van een technisch probleem lossen wij dat op. In overleg met de turbine eigenaar zijn wij een technische probleemoplosser.
  • Vakspecialisten: Wij werken met gespecialiseerde technische teams. Goed opgeleide vakspecialisten. De servicemonteur kent de windturbine en kan daarop zijn werkzaamheden aanpassen.
  • Service contract: Green Energy Services biedt diverse mogelijkheden voor het afsluiten van een service contract. Passend bij de windturbine en de wensen van de turbine eigenaar. Hiermee is een eigenaar verzekerd van een perfect onderhouden windturbine.

Als de windturbine ondanks de genomen voorzorgsmaatregelen toch stil staat dan is een snelle en adequate reactie van belang. Daarom neemt ons team van servicemonteurs direct na binnenkomst van de storingsmelding actie om te zorgen dat er snel weer sprake is van een draaiende en producerende windturbine. Afhandeling binnen 24 uur op afstand (remote) of ter plaatse.

specialisaties

storingslijn

ges_nieuws

warchild

Contact

De Wieken 21
8801 RA FRANEKER
Tel : +31 (0) 517-234 970
KvK 37114530
Btw NL817.3.02529.B01
IBAN NL38RABO0161804489

 

 

Direct naar

Disclaimer & privacy