Inspecties

Inspecties geven u als klant een beeld van de exacte staat van uw turbine. Hierdoor kunt u in een vroeg stadium voorbereiden op een eventuele revisie, vervanging of onderhoud.

Het uitvoeren van bladinspecties en inspecties van hoofdcomponenten wordt vaak pas uitgevoerd bij “milistones” als het aflopen van garantie en eigendomsoverdrachten. Bij deze inspecties kunnen onverwachte noodzakelijke grote reparaties aan het licht komen. Door in een vroeg stadium in te grijpen en preventief inspecties en onderhoud uit te voeren kunt u de beschikbaarheid van uw turbine en het rendement aanzienlijk verhogen: voorkomen is immers altijd beter dan genezen.

Green Energy Services kan u de volgende inspecties bieden:

  • Einde garantie inspecties
  • Inspectie van hoofdcomponenten (Hoofdlager, tandwielkast, generator)
  • Rotorbladinpecties
  • 0-meting
  • Veiligheidsinspecties

 

Revisie een aantrekkelijk alternatief voor vervangen

Het reviseren van essentiële en kostbare hoofdcomponenten van een windturbine kan een efficiënte en financieel gunstige oplossing zijn. Green Energy Services is in de mogelijkheid om onderdelen te repareren en/of te reviseren. Hiermee realiseren we een langere levensduur voor een kostbaar component waarbij gelijk eventuele modificaties worden uitgevoerd. Tijdens de uitvoering van de reparatie of revisie werkzaamheden leveren wij uit voorraad een ander vervangend onderdeel. Hiermee wordt de stilstand van de windmolen beperkt tot strikt noodzakelijk.

specialisaties

storingslijn

ges_nieuws

warchild

Contact

De Wieken 21
8801 RA FRANEKER
Tel : +31 (0) 517-234 970
KvK 37114530
Btw NL817.3.02529.B01
IBAN NL38RABO0161804489

 

 

Direct naar

Disclaimer & privacy