Onderhoudscontracten

Green Energy Services biedt meerdere contractvormen aan zodat u altijd het juiste contract aangepast op uw situatie kunt afsluiten. Afhankelijk van uw type turbine, de leeftijd of de risico’s die u als ondernemer wilt dragen kunnen wij u adviseren over een passende contractvorm. Binnen de servicecontracten heeft u als klant de vrijheid om in overleg het contract tot in de puntjes aan te passen op uw specifieke wensen.

Green Energy Services biedt de volgende onderhoudscontracten:

  • A-contract: een eenvoudig contract voor regulier onderhoud
  • B-contract: een uitgebreidere contractvorm voor meer zekerheid
  • C-contract: een contract waar vrijwel alle risico’s door Green Energy Services worden gedragen.

Afhankelijk van uw type turbine, de leeftijd of de risico’s die u als ondernemer wilt dragen kunnen wij u adviseren over een passende contractvorm.

MOVE-ON contract

Als aanvulling op de reguliere contracten bieden wij in samenwerking met twee gespecialiseerde partners het MOVE-ON concept. Dit MOVE-ON concept is een combinatie van monitoring, verzekering en service en onderhoud. Het concept stelt u in staat uw risico’s te verkleinen en uw opbrengst te maximaliseren. MOVE-ON, een samenwerkingsverband tussen drie gespecialiseerde bedrijven:

  • OptiWind – MOnitoring (online conditiemonitoring)
  • Kuiper Verzekeringen – VErzekeringen
  • Green Energy Services – ONderhoud en service

Wilt u meer weten over onze servicecontracten? Of vraagt u zich af hoe wij met het MOVE-ON concept een totaal concept bieden? Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de account afdeling van Green Energy Services, telefoon (0)517 234 970.

specialisaties

storingslijn

ges_nieuws

warchild

Contact

De Wieken 21
8801 RA FRANEKER
Tel : +31 (0) 517-234 970
KvK 37114530
Btw NL817.3.02529.B01
IBAN NL38RABO0161804489

 

 

Direct naar

Disclaimer & privacy