F&B Windpower is de nieuwe eigenaar van Green Energy Services

Vrijdag 17 juli wat het zover, de overname van GES door F&B Windpower. “Een bijzonder moment voor ons allen, want met de overdracht van GES maken wij een goede stap vooruit in de windenergiesector”, was de reactie van Sjoerd Bartlema. Samen met Pieter-Thys Faber is hij de nieuwe eigenaar van dit onderhoudsbedrijf voor windturbines. Het onderhoudsbedrijf uit Franeker was eerder in handen van Okko Kaan.
GES was niet onbekend voor de twee eigenaren, eerder werkten zij al intensief samen met Green Energy Services. In 2014 richtten zij F&B Windpower op, waarmee ze met een kundig technisch team de turbine-eigenaren of fabrikanten wereld bedienden. F&B Windpower is gespecialiseerd van bouw tot opslag van windturbines en alles wat zich daar tussenin bevindt. Met de aankoop van GES, welke zich als een betrouwbare servicepartner heeft bewezen, kan er “totaalzorg” worden geboden. Sinds 2006 is GES actief en heeft in Nederland ruim 200 windturbines in onderhoud. Met een gecertificeerd team van ervaren servicemonteurs, grote onderdelen voorraad en flexibele aanpak kan men in het hele land snel ter plaatse zijn.

Met de overname van het bedrijf, personeel en contracten is het toekomstbestendig en kunnen we ieder op zijn wensen bedienen; van fabrikant tot eigenaar en van Franeker tot Australië!

specialisaties

storingslijn

ges_nieuws

warchild

Contact

De Wieken 21
8801 RA FRANEKER
Tel : +31 (0) 517-234 970
KvK 37114530
Btw NL817.3.02529.B01
IBAN NL38RABO0161804489

 

 

Direct naar

Disclaimer & privacy