Overname bedrijfsactiviteiten HST Energy door F&B Group

Graag laten we u weten dat we HST Energy BV uit Suwâld hebben overgenomen. Zoals u wellicht al wist, was het voormalige Hoekstra Suwâld in handen van Gorgé Netherlands. Per 12 april is hier een verandering in gekomen door de overname hiervan door de eigenaren van F&B Windpower en Green Energy Services. De zgn. F&B Group heeft in goed overleg de divisie Wind gekocht, waarbij ook het personeel de overstap zal maken naar Franeker.

De 3 bedrijven F&B Windpower, Green Energy Services en HST Energy blijven zelfstandig en met hun eigen naam en eigen diensten bestaan, Samen vormen ze de zgn. F&B Group. Wel zullen ze, waar nodig, aanvullend voor elkaar zijn. De naam F&B Group is nog redelijk nieuw, dit is echter de werknaam om de 3 partijen gezamenlijk aan te duiden. Binnenkort hopen we u het nieuwe logo te presenteren om de eenheid met elkaar te laten zien, maar met respect voor ieder bedrijf!

We zijn hier erg verheugd over de overname van HST Energy, omdat we hiermee ons team verder kunnen uitbreiden om aan de vraag naar onze expertise te blijven voldoen. Op die manier bouwen we duurzaam turbines en kunnen de turbines zoveel mogelijke volhoudbare energie leveren! We denken in mogelijkheden en kunnen samen met HST Energy nog meer. HST Energy biedt net als GES service en onderhoud aan en past volledig in onze doelstelling om “totaalzorg voor turbine en eigenaar” te bieden.

specialisaties

storingslijn

ges_nieuws

warchild

Contact

De Wieken 21
8801 RA FRANEKER
Tel : +31 (0) 517-234 970
KvK 37114530
Btw NL817.3.02529.B01
IBAN NL38RABO0161804489

 

 

Direct naar

Disclaimer & privacy